Over ons

Foto van Maarten Hachmang
Maarten Hachmang
Foto van Aarjan Langereis
Aarjan Langereis
Er zijn honderden aanbieders van laadpassen. Maar welke is nou de beste? En waarom zit er zoveel prijsverschil tussen? Hoe zit het met laden in het buitenland? Dit soort vragen houdt Maarten Hachmang sinds 2016 bezig en laten hem niet meer los. In diverse blogs, fora en op social media gaat de discussie verder, maar nergens is een compleet en transparant overzicht te vinden met alle voor- en nadelen.
Daarom is Maarten in 2017 met een top 10 van laadpasaanbieders begonnen, in eerste instantie bedoeld voor kleinschalig gebruik. Door facturen aan EV rijders te vragen en die met elkaar te vergelijken werd een model ontwikkeld waarmee laadpassen objectief konden worden beoordeeld en hieruit ontstond een prijs-matrix. Die data werd gebruikt om de lijst vorm te geven.
De bezoekersaantallen bleven groeien en na een presentatie bij de Vereniging Elektrisch Rijders werd duidelijk dat Maarten niet de enige was met een serieuze informatiebehoefte rondom laadpassen en laadtarieven.
Dit deed Maarten besluiten hulp in te roepen van goede vriend en tevens professionele ontwikkelaar Aarjan Langereis. Zijn kennis op het gebied van databases en web development was precies wat Laadpas Top 10 nodig had om van hobby project te kunnen groeien naar een serieus platform. Samen hebben ze in 2018 evXperts opgericht waarbinnen Laadpas Top 10 één van de projecten is waaraan gewerkt wordt. De technische kwaliteiten van Aarjan in combinatie met de marktkennis van Maarten resulteren in een mooi platform waar ze dagelijks passievol mee bezig zijn.
LaadpasTop10 begin 2018
LaadpasTop10 begin 2018

Missie

Elke EV-rijder de beste laadpassen aanbieden. Sleutelwoorden hierbij zijn: Onafhankelijk, Transparant en Volledig

Visie

LaadpasTop10 wil de grootste laadpas vergelijkingssite worden van Europa. Mobiliteit houdt niet op bij de grens, dus wij geloven in een site waarbij iemand uit Portugal eenvoudig de beste laadpas voor gebruik in Noorwegen kan vinden en iemand uit Engeland de beste laadpas voor Italië.

Winnaar gouden laadstekker 2018

In 2018 heeft LaadpasTop10 de gouden laadstekker award gewonnen van de Vereniging Elektrisch Rijders (VER)
Uitreiking Gouden Laadstekker Award 2018
Uitreiking Gouden Laadstekker Award 2018