Contact

 

Voor bezoekers (particulier)

Heeft u vragen over elektrisch rijden of over een bepaalde elektrische auto? Of ervaart u problemen met het gebruik, het opladen of misschien de plaatsing van een laadpaal? Neem dan contact op met de nationale EV helpdesk van de Vereniging Elektrisch Rijders Binnen 1 werkdag heb je reactie.
Voor algemene vragen over laadpassen en aanbieders mailt u naar support@laadpastop10.nl Dit e-mailadres kunt u ook gebruiken voor het uploaden van uw MSP facturen n.a.v. de oproep in de nieuwsbrief of als u een inhoudelijke fout heeft ontdekt bij een bepaalde aanbieder.
Let op! Wij krijgen regelmatig e-mails met inhoudelijke vragen als ‘Hoe lang duurt het voor laadpas x wordt verzonden?’ of ‘Waarom heb ik nog geen factuur ontvangen voor laadpas Y?’ Voor dergelijke vragen met betrekking tot het aanbod van de aanbieders op de hoofdpagina verwijzen wij u naar onze Hulp nodig? pagina of de contactgegevens van deze aanbieders zelf. Wij kunnen helaas (nog) geen inhoudelijke ondersteuning op de laadpassen geven omdat dit teveel tijd kost. Een vraag stellen kan natuurlijk altijd, maar voor een persoonlijk advies kunt u beter een consultancy afspraak met ons maken.
 

Voor MSP’s of CPO’s

U kunt contact met ons update-team opnemen om wijzigingen door te geven, bijvoorbeeld als u een nieuw logo gaat gebruiken of administratieve zaken.
Hiervoor kunt een e-mail sturen naar: update@laadpastop10.nl
 

Zakelijke ondersteuning

Op zakelijk vlak bieden we inhoudelijke ondersteuning aan m.b.t. het aanvragen en het slim inzetten van de diverse laadpasaanbieders. Met onze adviezen en tooling kunt u als leaserijder, wagenparkbeheerder of tussenpersoon al snel € 50,- per auto per maand per auto aan laadkosten besparen.
Gebruik ons intakeformulier voor een vrijblijvende quickscan. U ontvangt dan snel inzicht in de besparingsmogelijkheden van uw laadkosten.
Natuurlijk kunt u ook altijd een mail sturen naar zakelijk@laadpastop10.nl
 

Genoemde bedragen en BTW

Alle tarieven en bedragen die op deze site genoemd worden zijn inclusief de wettelijke BTW, berekend aan de hand van het BTW percentage van het uitgifte-land van de laadpas.
 

Algemene contactgegevens

LaadpasTop10 en LaadpasTop100 zijn geregistreerde merken en handelsnamen van evXperts.
evXperts
Postadres: Beeklustweg 28, 7335 JD Apeldoorn
Bezoekadres: Jean Monnetpark 51, 7336 BB Apeldoorn
info@laadpastop10.nl
@laadpastop10
IBAN: NL07TRIO0379468956
KVK: Apeldoorn 72856319
BTW: NL859262467B01