Plugsurfing

Logo van Plugsurfing laadpas
 
Details
Plugsurfing is een van de eerste volledig op Europa geörienteerde aanbieders. Sinds 2012 opereren ze in de markt en ze hebben een zeer groot en betrouwbaar netwerk met hun bekende laadsleutel. Plugsurfing weet steeds nieuwe overeenkomsten te sluiten waardoor hun netwerk blijft groeien. Ze zijn een van de duurdere aanbieders maar in elk geval wél transparant over hun prijzen. In hun App kun je van veel laadpunten de prijs terugvinden, wat handig is voor mensen die graag vóóraf willen weten wat hun laadsessie ze gaat kosten.

Algemene website: Plugsurfing
 
Land van uitgifte
Duitsland
Bestelbaar
Europa, Nederland
Ondersteunde landen
Kroatië, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Noorwegen, Denemarken, Zwitserland, Finland, Zweden, België, Oostenrijk, Nederland
Hoogste dekkingsgraad
Oostenrijk, België, Zwitserland, Duitsland, Denemarken, Finland, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Zweden
 
Laadkaart
Aanvraagformulier
 
 
Tarieven
CPO tarief + 10% per kWh roamingkosten. Met veel aanbieders vaste prijsafspraken met hoge tarieven, bijv. Nuon en Allego €0,37/kWh. Bekijk de Plugsurfing app voor alle actuele tarieven per laadpunt. Aanschaf is €9,95 waarbij je nu tijdelijk €10 laadtegoed ontvangt.
Abonnementsvorm
€ 9,95 eenmalig, geen maandelijkse kosten.
Gemiddelde prijs per maand*
€ 93,12
 
Pluspunten
Groot Europees netwerk | Sterk in Scandinavië
Minpunten
In Nederland gemiddeld 20 tot 40% duurder dan concurrentie
Laadadvies
Reis je veel door Europa dan is de Plugsurfing sleutelhanger onmisbaar. Bijvoorbeeld in Scandinavië ondersteunen ze veel meer laadpunten dan The New Motion. De laadpunten van Plugsurfing zijn erg betrouwbaar en zo ook hun kaart. Je zult bij Plugsurfing weinig laadpunten aantreffen die niet bruikbaar zijn of zich bijvoorbeeld op een afgesloten terrein of gesloten parkeergarage bevinden. In Nederland is de pas prima bruikbaar maar zijn ze door hun vaste prijs afspraken één van de duurste aanbieders geworden.
 
Europese netwerken
Hubject, E-clearing, E-violin, Gireve
Alle NL laadpalen
Vakantie laadpas
Snelladen
McDonalds-Nuon Shell-Recharge Fastned Innogy Ionity Allego Corri-Door
Groene stroom
Opladen met:
Sleutelhanger Pas App
 
Apps
Google play
App Store
 
2 dagen geleden voor het laatst bijgewerkt