Plugsurfing

Logo van Plugsurfing laadpas
 
Details
Plugsurfing is een van de eerste volledig op Europa geörienteerde aanbieders. Sinds 2012 opereren ze in de markt en ze hebben een zeer groot en betrouwbaar netwerk met hun bekende laadsleutel. Plugsurfing weet steeds nieuwe overeenkomsten te sluiten waardoor hun netwerk blijft groeien. Ze zijn niet de goedkoopste aanbieder maar wél één van de meest transparante als het over de prijzen gaat. In hun App kun je van vrijwel elk laadpunt de exacte prijs terugvinden, wat handig is voor mensen die graag vóóraf willen weten wat hun laadsessie ze gaat kosten.

Algemene website: Plugsurfing
 
Land van uitgifte
Duitsland
Bestelbaar
Europa, Nederland
Ondersteunde landen
Kroatië, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Noorwegen, Denemarken, Zwitserland, Finland, Zweden, België, Oostenrijk, Nederland
Hoogste dekkingsgraad
Oostenrijk, België, Zwitserland, Duitsland, Denemarken, Finland, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Zweden
 
Laadkaart
Aanvraagformulier
 
Tarieven
CPO tarief + 10% per kWh roamingkosten. Bekijk de Plugsurfing app voor alle actuele tarieven per laadpunt. Aanschaf is €9,95 waarbij je nu tijdelijk €10 laadtegoed ontvangt.
Abonnementsvorm
€ 9,95 eenmalig, geen maandelijkse kosten.
Gemiddelde prijs per maand*
€ 75,22
 
Pluspunten
Groot Europees netwerk | Sterk in Scandinavië
Minpunten
Kan prijzig zijn bij snelladers
Laadadvies
Reis je veel door Europa dan is de Plugsurfing sleutelhanger onmisbaar. Bijvoorbeeld in Scandinavië ondersteunen ze veel meer laadpunten dan The New Motion. De laadpunten van Plugsurfing zijn erg betrouwbaar en zo ook hun kaart. Je zult bij Plugsurfing weinig laadpunten aantreffen die niet bruikbaar zijn of zich bijvoorbeeld op een afgesloten terrein of gesloten parkeergarage bevinden. Hoewel ze niet de goedkoopste aanbieder zijn is betrouwbaarheid van Plugsurfing erg hoog en dat is voor de meeste EV rijders een geruststellende gedachte.
 
Europese netwerken
Hubject, E-clearing, E-violin, Gireve
Alle NL laadpalen
Vakantie laadpas
Snelladen
McDonalds-Nuon Shell-Recharge Fastned Innogy Ionity Allego Corri-Door
Groene stroom
Opladen met:
Sleutelhanger Pas App
 
Apps
Google play
App Store
 
6 maanden geleden voor het laatst bijgewerkt