Shell Recharge

Logo van Shell Recharge laadpas
 
Details
In 2017 heeft Shell NewMotion overgenomen en sindsdien heten ze Shell Recharge. Newmotion was de eerste en dus een van de bekendste laadpas aanbieders. Hierdoor hebben ze één van de grootste Europese netwerken. In hun app kan je sorteren op laadpunten die met de Shell Recharge laadpas te bedienen zijn. Bij de laadpalen staan duidelijk de tarieven en de voorwaarden vermeld.

Algemene website: Shell Recharge
 
Land van uitgifte
Nederland
Bestelbaar
Europa, Nederland
Ondersteunde landen
Letland, Oostenrijk, België, Zwitserland, Tsjechië, Duitsland, Denemarken, Estland, Spanje, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Polen, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Slovenië, Servië
>80% dekking in
Oostenrijk, België, Zwitserland, Duitsland, Denemarken, Finland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Zweden
 
Laadkaart
Aanvraagformulier
 
 
Abonnementsvorm
Geen maandelijkse kosten, geen aansluitkosten.
Tarieven
Tarieven per 21-12-23: Nederland: AC €0,53/kWh, DC €0,76/kWh | €0,35 transactiekosten per laadsessie tot maximaal 20x per maand | Variabele tarieven bij de eigen Shell Recharge 'Community' laadpunten | €0,72/kWh bij de snelladers van Shell Recharge | In het buitenland gelden (variabele) tarieven die in hun app zijn terug te vinden. | Blokkeertarief na 4 uur bij EV-Box en Road/E-Flux van €0,05/minuut met een maximum van €12,- per laadsessie. Dit blokkeertarief geldt ook 's nachts.
Gemiddelde prijs per 200kWh*
€ 130,03 (Op basis 200 kWh)
 
Pluspunten
Groot internationaal netwerk
Minpunten
Blokkeertarieven
Laadadvies
Allround laadpas met een zeer mooie app die vooral in het buitenland zijn meerwaarde laat zien. Door hun enorme netwerk is er altijd in de buurt wel ergens een laadpunt te vinden die werkt met deze laadpas. Doordat ze bij elk laadpunt de tarieven weergeven geeft dit duidelijkheid en transparantie aan de EV-rijder. Heb je thuis een Shell Energy contract dan kun je 30% korting krijgen bij de snelladers van Shell Recharge.
Deze pas heeft helaas geen ondersteuning voor &Charge
 
Klantenservice
Openingstijden
24x7
Telefoonnummer
 
Europese netwerken
Hubject, Gireve, E-clearing, Ladenetz
Alle NL laadpalen
Vakantie laadpas
Snelladen
Shell-Recharge Fastned Innogy Ionity Allego Vattenfall Ladenetz EnBW EON Total Aral BP Pulse
Groene stroom
100% groen
Opladen met
Sleutelhanger Pas App
 
Apps
Google play
App Store
 
5 maanden geleden voor het laatst bijgewerkt