Maingau | Einfach Strom Laden

Logo van Maingau | Einfach Strom Laden laadpas
 
Details
Maingau Energie GmbH is een elektriciteitsleverancier uit Noord Duitsland. Sinds 2018 bieden ze een Europese laadpas aan, gericht op alle Europeanen. De laadpas van Maingau werkt inmiddels op zo'n 60% van de laadpunten op het Europese vasteland, ze zijn in Nederland erg populair geworden door hun scherpe tarieven bij Fastned. --- Gebruik op het nieuwe aanvraagformulier bij je postcode (PLZ) een spatie. Soms kunnen er ook 4 spaties áchter je IBAN nodig zijn bij het toevoegen van de betaalmethode in de app. --- Wil je liever een druppel in plaats van de pas en kan je bij land geen Nederland invullen? Vul dan bij land 'Germany' in en vermeld je Nederlandse adres in het commentaar veld. Je druppel wordt dan verstuurd naar het Nederlandse adres. ---

Algemene website: Maingau | Einfach Strom Laden
 
Land van uitgifte
Duitsland
Bestelbaar
Europa, Nederland
Ondersteunde landen
Oostenrijk, België, Zwitserland, Duitsland, Denemarken, Spanje, Finland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Zweden
Goede dekking in
Oostenrijk, België, Zwitserland, Duitsland, Italië
 
Laadkaart
Aanvraagformulier
 
 
Tarieven
€0,34 / kWh in Nederland en Duitsland voor particulieren. Dit tarief geldt ook voor alle snelladers. Maingau hanteert na een uur (DC) snelladen een boete tarief van 10 cent per minuut, bij normale (AC) laadpunten na 240 minuten. Let op! De tijd gaat in vanaf het begin van de laadsessie. In andere landen vaste tarieven, bijvoorbeeld Frankrijk of Zwitserland overal 39 cent. Voor zakelijke aanvragen worden aanzienlijk hogere tarieven gehanteerd.
Abonnementsvorm
Gratis aan te vragen, geen maandelijkse kosten.
Gemiddelde prijs per 200kWh*
€ 68,22 (Op basis 200 kWh)
 
Pluspunten
€0,3411 / kWh bij Fastned, Allego & Ionity
Minpunten
De pas werkt niet op de reguliere Nederlandse netwerken zoals E-laad, NewMotion, Engie, EV-Box, EVNet of Nuon. | Maximaal gebruik 300 kWh / maand.
Laadadvies
Voordeligste keus voor Fastned. Werkt op ongeveer de helft van de Europese oplaadpunten. Sinds de zomer van 2019 werkt de Maingau pas ook op laadpunten van Ladenetz en sinds mei 2020 ook in heel Italië.
Bij deze pas kunt u uw gespaarde kilometers inwisselen
 
Klantenservice
Openingstijden
24x7
Telefoonnummer
 
Europese netwerken
Hubject, E-clearing
Alle NL laadpalen
Vakantie laadpas
Snelladen
Fastned Innogy Ionity Allego Ladenetz EnBW EON
Groene stroom
Opladen met
Sleutelhanger Pas App
 
Apps
Google play
App Store
 
1 dag geleden voor het laatst bijgewerkt