LaadpasTop10 abonnementen

 

Er zijn drie soorten abonnementen

Basis: Het Basis-abonnement is gratis en bestaat uit een gebruikersaccount om mee in te loggen, hiermee kun je suggesties of feedback over aanbieders van laadpassen geven, jouw abonnement op de nieuwsbrief beheren en kun je jouw gegevens zoals naam, (e-mail) adres en woonplaats opslaan zodat je met 1 klik een pas kan aanvragen. Ook kun je jouw account koppelen met &Charge en hier je actuele &Charge-saldo zien.

Supporter: Het Supporter-abonnement helpt ons om LaadpasTop10 verder op te bouwen. Je krijgt dezelfde mogelijkheden als het Basis-abonnement, maar dan zonder Google-advertenties. Bij het afsluiten van het Supporter-abonnement krijg je bovendien 10 &Charge-kilometers cadeau! Je kunt al supporter worden voor 1 euro per maand. Als je direct voor 2 jaar lid wordt, krijg je zelfs twee maanden cadeau!

Plus: Naast alle functies van het Basis- en Supporter-abonnement biedt het Plus-abonnement extra, soms exclusieve, mogelijkheden. Zo kun je de weergegeven prijzen laten aanpassen op jouw auto en specifieke laadbehoefte. Hiervoor kun je in jouw profiel niet alleen aangegeven met welke auto je rijdt en hoeveel, maar ook waar en hoeveel je laadt: bijvoorbeeld thuis, op het werk of onderweg bij een snellader. Hiermee wordt het mogelijk om een nog betere inschatting te maken van de kosten per laadpas en wordt het overzicht nog meer toegespitst op jouw persoonlijke behoeftes.

Bij het afsluiten van een Plus-abonnement krijg je 20 &Charge-kilometers cadeau. Het Plus-abonnement geeft daarnaast recht op een combinatiekorting van €15,- per jaar op het Premium lidmaatschap van de Vereniging Elektrisch Rijders (VER). Een Plus-abonnement kost 2,50 euro per maand, als je gelijk 2 jaar lid wordt krijg je twee maanden cadeau!

 

Hoe wordt je Supporter or Plus-abonnee?

Door €12,- (supporter) of €30,- (plus) over te maken op IBAN NL07TRIO0379468956 t.n.v. evXperts onder vermelding van je e-mailadres. Zodra de transactie verwerkt is, upgraden we meteen voor 1 jaar je account. Als je langer wilt kan je ook voor twee jaar afsluiten, je krijgt dan 2 maanden lidmaatschap cadeau. Maak dan €22,- over voor een 2-jarig Supporter-abonnement, of €55,- voor een 2-jarig Plus-abonnement.

Het abonnement stopt automatisch, je zit dus nergens aan vast.