Plugsurfing

Logo van Plugsurfing laadpas
 
Details
Plugsurfing is een van de eerste volledig op Europa geörienteerde aanbieders. Sinds 2012 opereren ze in de markt en ze hebben een zeer groot en betrouwbaar netwerk met hun bekende laadsleutel. Plugsurfing weet steeds nieuwe overeenkomsten te sluiten waardoor hun netwerk blijft groeien. Ze zijn een van de duurdere aanbieders maar in elk geval wél transparant over hun prijzen. In hun App kun je van veel laadpunten de prijs terugvinden, wat handig is voor mensen die graag vóóraf willen weten wat hun laadsessie ze gaat kosten.

Algemene website: Plugsurfing
 
Land van uitgifte
Duitsland
Bestelbaar
Europa, Nederland
Ondersteunde landen
Oostenrijk, België, Zwitserland, Duitsland, Denemarken, Finland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Kroatië
Goede dekking in
Oostenrijk, België, Zwitserland, Duitsland, Denemarken, Finland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Zweden
 
Laadkaart
Aanvraagformulier
 
 
Tarieven
CPO tarief + 10% per kWh roamingkosten. Met veel aanbieders vaste prijsafspraken met hoge tarieven, bijv. Vattenfall en álle Allego laadpunten €0,37/kWh. Bekijk de Plugsurfing app voor alle actuele tarieven per laadpunt.
Abonnementsvorm
€ 9,95 eenmalig, geen maandelijkse kosten.
Gemiddelde prijs per 200kWh*
€ 93,12 (Op basis 200 kWh)
 
Pluspunten
Groot Europees netwerk | Sterk in Scandinavië
Minpunten
Gemiddeld 20 tot 40% duurder dan concurrentie
Laadadvies
Reis je veel door Europa dan is de Plugsurfing sleutelhanger onmisbaar. Bijvoorbeeld in Scandinavië ondersteunen ze veel meer laadpunten dan The New Motion. De laadpunten van Plugsurfing zijn erg betrouwbaar en zo ook hun kaart. Je zult bij Plugsurfing weinig laadpunten aantreffen die niet bruikbaar zijn of zich bijvoorbeeld op een afgesloten terrein of gesloten parkeergarage bevinden. In Nederland is de pas prima bruikbaar maar zijn ze door hun vaste prijs afspraken één van de duurste aanbieders geworden.
Bij deze pas kunt u uw gespaarde kilometers inwisselen
 
Klantenservice
Openingstijden
24x7
Telefoonnummer
 
Europese netwerken
Hubject, E-clearing, E-violin, Gireve
Alle NL laadpalen
Vakantie laadpas
Snelladen
Shell-Recharge Fastned Innogy Ionity Allego Corri-Door Vattenfall EnBW
Groene stroom
Opladen met
Sleutelhanger Pas App
 
Apps
Google play
App Store
 
2 maanden geleden voor het laatst bijgewerkt