LIDL the new drive

Logo van LIDL the new drive laadpas
 
Details
LIDL neemt duurzaamheid heel serieus en dat stralen ze ook uit. Bij bijna alle vestigingen van LIDL vind je laadpalen. Wat veel mensen niet weten is dat van Finland tot Portugal en van Engeland tot Hongarije bij zo'n 300 vestigingen ook gratis snelladers staan, van 100% groene zonnestroom van hun eigen daken. Er is geen pas voor benodigd; aansluiten en laden maar.

Algemene website: LIDL the new drive
 
Land van uitgifte
Nederland
Bestelbaar
Europa
Ondersteunde landen
Luxemburg, Spanje, Oostenrijk, Hongarije, Nederland, België, Zwitserland, Zweden, Polen, Finland, Italië, Litouwen, Denemarken, Portugal, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk
Goede dekking in
Duitsland, Frankrijk
 
Laadkaart
Aanvraagformulier
 
 
Tarieven
Gratis
Abonnementsvorm
Gratis aan te vragen, geen maandelijkse kosten.
Gemiddelde prijs per 200kWh*
€ 0,00 (Op basis 200 kWh)
 
Pluspunten
Geen laadpas benodigd. Aansluiten en laden op 300 snelladers door heel Europa.
Minpunten
Voor sommige Duitse laadpalen is een app nodig uit de Duitse appstore of playstore. Voor Apple werkt dit standaard niet; dit is de instructie die Lidl Duitsland voor Nederlanders geeft: Wijzig het land van de app store in uw instellingen in "Duitsland". - Open de app "Instellingen". Tik op uw naam en tik vervolgens op iTunes & App Store. - Druk nu op uw Apple ID en vervolgens op "Toon Apple ID". - Selecteer "Land / regio" en vervolgens "Land of regio wijzigen". - Verander nu het land in "Duitsland" en accepteer de gebruiksvoorwaarden. - U moet nu een geldige betaalmethode invoeren voor het nieuwe land. Start vervolgens uw smartphone opnieuw op. U zou nu de Lidl eCharge-app moeten kunnen downloaden en u met succes kunnen registreren.
Laadadvies
Het laden gaat net zo snel als bij Fastned en Allego, máár is een stuk voordeliger. In Nederland vind je ze deze snelladers in Emmen, Halsteren. Hengelo, Huizen, Leeuwarden, Tilburg, Wolvega, Zaandam en Woerden.
Deze pas heeft helaas geen ondersteuning voor &Charge
 
Klantenservice
Openingstijden
E-mailadres
Telefoonnummer
 
Europese netwerken
Alle NL laadpalen
Vakantie laadpas
Snelladen
Groene stroom
100% groen
Opladen met
Pas
 
Apps
 
1 maand geleden voor het laatst bijgewerkt