Elli Drive Highway

Logo van Elli Drive Highway laadpas
 
Details
Elli is ontstaan vanuit 'Volkswagen Group Charging GmbH' op het Virta platform, die we in Nederland al kenden van de Volkwagen en Skoda powerpass. Ze bieden nu een gratis laadpas en twee abonnementen aan. De pas die we hier weergeven is de 'Drive Highway' variant. De laadpas van Elli heeft door het backend van Virta een uitstekende dekking van ongeveer 83% van de laadpalen in Europa.

Algemene website: Elli Drive Highway
 
Land van uitgifte
Duitsland
Bestelbaar
Wereldwijd
Ondersteunde landen
Europa
>80% dekking in
Oostenrijk, België, Zwitserland, Tsjechië, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Italië, Nederland, Noorwegen, Polen, Zweden, Slowakije, Kroatië
 
Laadkaart
Aanvraagformulier
 
 
Abonnementsvorm
€ 14,99 per maand, geen aansluitkosten.
Tarieven
In Nederland: AC €0,54/kWh, DC € 0,73/kWh | Ionity €0,50/kWh. In het buitenland kunnen andere tarieven gelden die een paar cent afwijken. Let op, blokkeertarieven, zie laadadvies.
Gemiddelde prijs per 200kWh*
€ 114,66 (Op basis 200 kWh)
 
Pluspunten
Ionity €0,50/kWh
Minpunten
Creditcard noodzakelijk. Kleeftarieven. Minimaal contractduur van 12 maanden. Gunstig AC tarief alleen in Nederland geldig.
Laadadvies
Hoewel je voor deze laadpas €15,- / maand moet betalen is de prijs bij elke laadpaal stabiel. Bij alle AC laadpalen in Nederland betaal je met Elli een vast tarief en daar zit dan ook een scherp Ionity aanbod in van €0,50/kWh. Ook in het buitenland is dat handig want zo laad je in Europa vaak voordeliger dan bij de laadpalen op straat. Zorg ervoor dat je niet langer dan 3 uur aan de laadpaal hangt, dan ga je namelijk 5 cent per minuut boetetarief betalen. Bij snelladers is dit tarief zelfs 15 cent per minuut en gaat het na 90 minuten al in. Het boetetarief op reguliere AC laadpalen geldt niet tussen 21:00 en 09.00 dus overnight laden blijft met deze pas nog steeds mogelijk.
Bij deze pas kunt u uw gespaarde kilometers inwisselen
 
Klantenservice
Openingstijden
mo-su 06:00 - 22:00
E-mailadres
Telefoonnummer
Telefoonnummer internationaal
 
Europese netwerken
Hubject, Gireve, E-clearing, Ladenetz
Alle NL laadpalen
Vakantie laadpas
Snelladen
Shell-Recharge Fastned Ionity Allego Vattenfall Ladenetz EnBW EON Total Aral BP Pulse
Groene stroom
Opladen met
Pas App
 
Apps
Google play
App Store
 
3 maanden geleden voor het laatst bijgewerkt