Shell Recharge (Newmotion)

Logo van Shell Recharge (Newmotion) laadpas
 
Details
In 2017 heeft Shell NewMotion overgenomen. Newmotion is één van de oudste en bekendste laadpas aanbieders. Ze hebben de meeste roaming overeenkomsten en één van de grootste netwerken, en doen er ook alles aan om dat zo te houden. Zo hebben ze roaming overeenkomsten met soms exotische netwerken, waar geen enkele andere laadpas werkt. Bij Shell Recharge is een lage prijs niet het belangrijkste criterium, het grote netwerk staat op de eerste plaats. In hun app kan je sorteren op laadpunten die met de Shell Recharge laadpas te bedienen zijn, en bij elke laadpaal staat duidelijk het tarief vermeld.

Algemene website: Shell Recharge (Newmotion)
 
Land van uitgifte
Nederland
Bestelbaar
Europa, Nederland
Ondersteunde landen
Slovenië, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, Estland, Ierland, Letland, Polen, Noorwegen, Zweden, Finland, België, Oostenrijk, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland, Denemarken, Frankrijk, Nederland, Servië
Goede dekking in
Oostenrijk, België, Zwitserland, Duitsland, Denemarken, Finland, Frankrijk, Italië, Nederland, Zweden
 
Laadkaart
Aanvraagformulier
 
 
Tarieven
Nederland: AC €0,37/kWh, DC €0,66/kWh | €0,35 transactiekosten per sessie tot maximaal 20x per maand (€7,-) | Variabele tarieven bij Newmotion laadpunten, tijdelijk €0,35/kWh bij de snelladers van Shell Recharge. In het buitenland gelden andere (variabele) tarieven.
Abonnementsvorm
Gratis aan te vragen, geen maandelijkse kosten.
Gemiddelde prijs per 200kWh*
€ 73,55 (Op basis 200 kWh)
 
Pluspunten
Meest geaccepteerde pas van Europa | Prijs per laadpunt te raadplegen.
Minpunten
Bij bepaalde netwerken rekenen ze vaste prijzen waarmee het tarief boven het CPO tarief uitkomt. | Bereikbaarheid klantenservice is niet optimaal.
Laadadvies
Handige laadpas om in de auto te hebben liggen als je naar het buitenland gaat. Door hun grote netwerk is er altijd in de buurt wel ergens een Newmotion laadpunt te vinden. Ze berekenen in het buitenland soms tijdstarieven, pas daar mee op, vooral in Oostenrijk en Zwitserland kan dit stevig aantikken. In hun app kan je per laadpunt heel duidelijk de actuele tarieven raadplegen. Dat geeft duidelijkheid en transparantie aan de rijder.
Deze pas heeft helaas geen ondersteuning voor &Charge
 
Klantenservice
Openingstijden
24x7
E-mailadres
Telefoonnummer
 
Europese netwerken
Hubject, E-clearing, E-violin, Gireve, Ladenetz
Alle NL laadpalen
Vakantie laadpas
Snelladen
Shell-Recharge Fastned Innogy Ionity Allego Corri-Door Vattenfall Ladenetz EnBW EON
Groene stroom
100% groen
Opladen met
Sleutelhanger Pas App
 
Apps
Google play
App Store
 
3 weken geleden voor het laatst bijgewerkt