Maingau | Einfach Strom Laden
 
Details
Al meer dan 110 jaar levert Maingau Energie GmbH elektriciteit aan honderdduizenden klanten in de Rhein-Main regio. Sinds 2018 hebben zij zich vol overgave in de EV markt gezet en zoeken daarbij samenwerking met alle mogelijke Europese partijen. Wat ze hierbij onderscheid ten opzichte van de andere Europese aanbieders is dat zij dezelfde service van hun normale klanten bieden aan klanten die niet in Duitsland zijn gevestigd. Dit maakt dat de Maingau een -in Nederland- geliefde laadpas is.

Algemene website: Maingau | Einfach Strom Laden
 
Land van uitgifte
DE
Bestelbaar
Europa
Ondersteunde landen
DE, NL, SV, UK, CH
Hoogste dekkingsgraad
DE, AT, CH
 
Laadkaart
Aanvraagformulier
 
Tarieven
5 cent per minuut op zowel AC als DC voor de tijd die u daadwerkelijk aan het laden bent | Zeer goedkoop laden vanaf 11kW.
Abonnementsvorm
Gratis aan te vragen, geen maandelijkse kosten.
Gemiddelde prijs per maand*
€ 54,00
 
Pluspunten
Snelladen vanaf €0,03 / kWh voor alle EV's.
Minpunten
Prijzig bij laden op 1-fase 230v/16A (3,7 kW)
Laadadvies
Voor liefhebbers van snelladen is de Maingau pas aan te bevelen. Aanvragen is gratis, en doordat het tarief gemaximeerd is op €3 per uur, ben je goedkoper uit naarmate je sneller laadt. Voor langzaam ladende auto's op een 16A laadpaal (1-fase 3,7kW) is Maingau duur. Gebruik de Maingau pas dus alleen bij snelladers óf als je auto 3-fase AC laadt (vanaf 11kW). Deze laadpas is ook zeer geschikt voor mensen in de Taxibranche of in de transport sector. Heb je een auto die maar 1 of 2-fase laad zoals de Jaguar i-Pace, Nissan Leaf, Golf GTE, Hyundai Kona, Kia e-Niro,Mitsubishi Outlander, of Fiat 500e? Gebruik de maingau pas dan ALLEEN bij snelladers en NIET bij normale laadpalen.
 
Europese Netwerken
Hubject, E-clearing
Alle NL laadpalen
Vakantie laadpas
Werkt bij Fastned
Werkt bij Allego
Groene stroom
Opladen met:
Sleutelhanger Pas App
 
Apps
Google Play
App Store
 
3 weken geleden voor het laatst bijgewerkt