DEW21 Fahr-E

Logo van DEW21 Fahr-E laadpas
 
Details
De aanbieder DEW21 is dé stroomleverancier in de regio van Dortmund, Duitsland. Zij bieden vaste tarieven voor hun laadsessies en zijn daarom interessant voor mensen met auto's met grote batterijen die slechts op 1-fase AC kunnen laden, zoals de elektrische auto's van Hyundai, KIA en Jaguar.

Algemene website: DEW21 Fahr-E
 
Land van uitgifte
Duitsland
Bestelbaar
Europa, Nederland
Ondersteunde landen
Oostenrijk, België, Zwitserland, Duitsland, Luxemburg, Nederland
Hoogste dekkingsgraad
Oostenrijk, België, Zwitserland, Duitsland
 
Laadkaart
Aanvraagformulier
 
Tarieven
AC €11,90 per sessie, DC €14,90 per sessie
Abonnementsvorm
Gratis aan te vragen, geen maandelijkse kosten.
Gemiddelde prijs per maand*
€ 119,00
 
Pluspunten
Vanaf 12 cent per kWh bij Allego en Ecotap laadpalen, ook voor de 1-fase ladende auto's.
Minpunten
Niet op alle netwerken | Sinds de prijsverhoging van 16-05-2019 alleen nog voordelig voor zeer grote laadsessies (+50kWh)
Laadadvies
De meeste prijsvechters berekenen een tarief per minuut, maar DEW21 berekent een tarief per sessie. Het maakt dus niet uit hoe lang je met de laadpaal verbonden bent. Bijvoorbeeld een Jaguar i-Pace die aan een normale Allego laadpaal in 22 uur ongeveer 80kWh laadt betaalt met deze app slechts 14,9 cent per kWh. Bij het aanmelden wordt om een klantnummer (Kunden nr) gevraagd, deze hoef je niet op te geven maar krijg je ná registratie. Als het account is aangemaakt en je bent ermee aangemeld in de (web-) app dan kan je bij je profiel instellingen (Gebruikersrekening - Optionen) een betaalmethode instellen. Op dit moment worden alle gangbare creditcards ondersteund. Hierna kun je diréct het laden starten bij elke laadpaal die in hun App wordt weergegeven. Bij sessies kleiner dan 50kWh is DEW21 sinds 16-05-2019 erg duur. Pas daar dus mee op.
 
Europese netwerken
Hubject, Intercharge
Alle NL laadpalen
Vakantie laadpas
Snelladen
Allego Shell-Recharge
Groene stroom
Opladen met:
App
 
Apps
Google play
App Store
 
2 maanden geleden voor het laatst bijgewerkt