Engie Zuid-Holland
Logo van Engie Zuid-Holland laadpas
 
Details
Engie heeft een laadpas uitgebracht waarbij je voor een lager tarief in veel gemeenten van Zuid-Holland kunt laden. Op hun algemene pagina beschrijven ze dat dit abonnement alleen aan te vragen is als je woonachtig in Zuid-Holland bent. Naast dat dit uiteraard onrechtmatig is (willekeur op basis van woonplaats), wordt deze voorwaarde op de aanvraagpagina zélf niet benoemd en kan je de laadpas gewoon aanvragen met een woonplaats buiten Zuid-Holland. De deelnemende gemeenten zijn: Brielle, Capelle aan den IJssel, Delft, Gouda, Hellevoetsluis, Kaag en Braassem, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Nissewaard, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Voorschoten, Wassenaar, Westland en Westvoorne.

Algemene website: Engie Zuid-Holland
 
Land van uitgifte
NL
Bestelbaar
Ondersteunde landen
NL, BE, LU, DE
Hoogste dekkingsgraad
 
Laadkaart
Aanvraagformulier
 
Tarieven
Volgens Engie kan je met deze laadpas in de deelnemende gemeenten laden voor het laagste tarief. Wát dit tarief is dan precies inhoudt publiceren ze niet.
Abonnementsvorm
€ 0,00 eenmalig, geen maandelijkse kosten.
Gemiddelde prijs per maand*
Prijs onbekend
 
Pluspunten
Geen abonnement | Geen starttarief op EV-box en Engie in Zuid-Holland
Minpunten
Tarieven nergens gepubliceerd | Geen smartphone apps
Laadadvies
Woon of werk je in Rotterdam dan kan je met deze laadpas bij Ev-box en Engie laadpunten laden zonder starttarieven en 'voor het laagste' tarief, aldus Engie. De praktijk en onze tests zullen uitwijzen of ze echt de goedkoopste zijn op deze laadpunten.
 
Europese netwerken
Alle NL laadpalen
Vakantie laadpas
Werkt bij Fastned
Werkt bij Allego
Werkt bij Ionity
Groene stroom
Opladen met:
Sleutelhanger Pas
 
Apps
 
2 weken geleden voor het laatst bijgewerkt